Mercedes-Benz

Etiqueta de rescate

L'etiqueta en forma de codi QR permet accedir amb més rapidesa a la fitxa de rescat del vehicle corresponent.

 

La seva seguretat és el més important per nosaltres. Per això, ens plantejem nous reptes, desenvolupant i provant noves tecnologies. La nostra última contribució per la seva seguretat és l’etiqueta de rescat amb codi QR.

Amb aquest codi, en cas d’accident, els equips de salvament podran accedir a la fitxa de rescat actual del seu vehicle simplement escanejant el codi QR a través d’un Smartphone o Tablet. D’aquesta manera podran veure immediatament on es troben els airbags, la bateria, els dipòsits, els cables elèctrics, els cilindres de pressió i altres components crítics per efectuar el salvament.

Aquesta senzilla i important novetat farà possible que els equips professionals que s’hagin desplaçat al lloc de l’accident guanyin un temps importantíssim i valuós en la seva lluita contra rellotge, facilitant la eficiència del rescat i minimitzant els riscos dels ocupants.

Visiteu-nos i li instal.larem l’etiqueta específica en el seu vehicle de manere gratuïta

 

Si té algun dubte del funcionament de l’etiqueta de rescat o li agradaria informar-se més, no dubti en ficar-se en contacte amb nosaltres trucant al +376 880 700.